Fieldata er stolte over å ha vunnet anbudet om å levere en komplett feltverktøyløsning for GLØR IKS, også for kommende periode 2020-2022!

GLØR IKS ivaretar husholdningsrenovasjon og er eid av Lillehammer Kommune, Øyer Kommune og Gausdal Kommune.

GLØR IKS er godt kjent med våre feltverktøy da de har vært en trofast kunde og bruker helt siden 2008. Anbudets innhold tyder på at GLØR har klare tanker om at fremtiden er mer digital, fleksibel og dynamisk, og den utviklingen er helt i tråd med det mange andre IKS er i gang med i disse tider. Fieldata har utviklet mye spennende rundt ordrebehandling/ordretorg, kommunikasjon mellom sjåfør og administrasjon, flåtestyringsverktøy, hente data fra ulike kilder og tilrettelegge for datavarehus – med de mangfoldige muligheter det vil legge til rette for. Nå gleder vi oss til å komme igang og være den naturlige sparringspartneren for GLØR IKS de kommende årene!

Med godt samarbeid kommer de gode idéene. Når de gode idéene blir omgjort til realitet, da snakker vi utvikling!

Vi føler at GLØR IKS og Fieldata er perfekt match for den kommende utviklingen i bransjen.

 

Hilsen
Jan Olav Wåde – Salg i Fieldata AS
Mob 48603050 / Epost jow [alfakrøll] fieldata.no

 

Foto/bilder er brukt med samtykke fra GLØR IKS.