Det er en stor glede å melde at Fieldata stadig får nye kontrakter, og at dette gjelder leveranser både til helt nye kunder og tidligere kunder som kommer tilbake. I den siste kategorien finner vi SØR-ØSTERDAL INTERKOMMUNALE RENOVASJONSSELSKAP (SØIR), som høsten 2019 valgte vår nye versjon av GPS Realtime Waste Management, med DTA Universal feltverktøy i alle rutegående renovasjonsbiler.

SØIR eies av Elverum, Trysil og Åmot kommuner og har forretningskontor i Elverum.

Marianne Synstad i SØIR siteres: “Vi er veldig fornøyd med Fieldata generelt, spesielt når det gjelder support og hjelp vi får når vi trenger det. Serviceinnstilte medarbeidere. Programmet er brukervennlig og lett å forstå.”

– Velkommen tilbake som kunde!

Hilsen
Trond Inge Halten – CEO i Fieldata AS
Mob 916 25 377 / Epost tih [alfakrøll] fieldata.no