Supergross er en nyoppstartet bedrift i Trondheim som driver med distribusjon av matvarer.

Bedre oversikt

Med Fieldatas løsning, Transport Manager, får Supergross en enklere arbeidshverdag. Alle på kontoret har nå oversikt over rapporter i sanntid. Arbeidslistene importeres og ruteoptimaliseres for å gi sjåføren den mest effektive kjøreruten. Den ruteoptimaliserte arbeidslisten benyttes også for optimal lasting av varebilene.

Feltverktøy via nettbrett

Sjåførene bruker nettbrett med Fieldatas feltverktøy, DTA Ajour, som anvender ny teknologi for å gi brukerne full oversikt til enhver tid. DTA Ajour gir sjåførene en oversikt over hvor og hvem det skal leveres varer til i optimalisert kjørerekkefølge. Kjøreruten vises i løsningens kartfunksjon med veibeskrivelse og avstand for å gjøre sjåførens hverdag så enkel og effektiv som mulig. Fieldata er opptatt av digitalisering og jobber kontinuerlig med de aller beste løsningene markedet har å tilby for å gi sine kunder en mer effektiv arbeidshverdag.

Vi opplever at Fieldata er fleksible, tilgjengelige og har en utmerket support. Transport Manager-portalen fra Fieldata har gitt oss en enklere arbeidshverdag.

Ønsker du å vite mer om våre produkter og løsninger? Ikke nøl med å ta kontakt!