Han har jobbet som IT Systemkonsulent hos Fieldata i nå 1 år!

34-åringen har vokst opp i Trondheim og for utenom en tur til Gjøvik, hvor han studerte Spill-Programmering, er det her han har valgt å stifte familie. 

  • Jeg har alltid drømt om å jobbe som utvikler og det var der interessen for faget Spill-Programmering kom inn. Jeg liker å se hvordan ting fungerer bak spillet, og bare få et svar på hvordan alt er satt sammen. Det har alltid vært en underliggende nysgjerrighet der knyttet til data og teknologi.

Før Tor Andreas havnet hos Fieldata la den karrieremessige-veien seg litt til mens han gikk.  

  • Jeg jobbet først fysisk med farlig avfall en periode. De fikk plutselig behov for noen som var god med data, som førte til at jeg ble koordinator for farlig avfall. Dette ga meg veldig god kjennskap til bransjen, både administrativt og ute i felt.

Kombinasjonen med god teknologisk kunnskap og erfaring fra avfallsbransjen er en sikker vinner hos Fieldata. Dette er mye av grunnen til at Tor Andreas ble ansatt her.

Mr. Appfarm er en av titlene og spisskompetansene Tor Andreas har hos Fieldata. Appfarm er et program som lager apper etter kundens behov raskt med No-Code. Et av mange eksempler til hvordan programmet kan brukes er å koble sammen kamera og registrering av bilskilt ved utkjøring og innkjøring på gjenvinningsstasjon. Dette vil gi gjenvinningsstasjonene verdifull oversikt over hvem som kommer, hvor mye/ofte de tømmer, hva de ulike eventuelt må faktureres og om de tømmer som privatperson eller bedrift. 

  • Med Appfarm går det 10 ganger raskere enn om vi skulle laget det med noe annet. Det er ekstremt tidsbesparende. Jeg synes det er veldig gøy å jobbe med Appfarm og se at utviklingen skjer så fort.

For å forklare Tor Andreas til noen som ikke kjenner han er det tre beskrivende ord som dukker opp; omtenksom, nysgjerrig og omgjengelig. Han bryr seg veldig om de rundt seg og ønsker alltid å hjelpe til, spesielt på de områdene han sitter med mye kunnskap og kompetanse. Dette beskriver han også veldig godt som kollega der han alltid er nysgjerrig på hvordan det går og ønsker å bidra der det trengs. Terskelen er aldri høy for å spørre om hjelp.

Den tiden av uka som ikke går til jobb liker han å spille frisbeegolf, pusle med pc og være med familie.

  • Nå har det akkurat blitt en familieforøkelse så da blir det litt mer familietid enn pusling med pc, men det er litt sånn det skal være.

En fun fact om Tor Andreas:   

  • Jeg har kastet en frisbee, frisbeegolf, inn i samme kurv på 80 meters avstand 2 ganger. Det er på en måte frisbeegolfens “hole in one”.

En life hack han ønsker å dele med andre: 

  • Hvis du bruker tacokrydder i pose; fyll posen med vann etter du har helt krydderet over kjøttet. Da får du perfekt mengde vann og absolutt alt krydderet med på kjøpet.