I denne nye, raskt skiftende, digitale verden er tilkobling og automatisering alt!

Antallet på forskjellige systemer, applikasjoner og programmer innenfor hvert selskap vokser i rekordfart, og kommer ikke til å roe seg med det første. De digitale verktøyene som alle bedrifter er avhengige av har blitt utrolig fragmenterte og ligger nå sprett mellom skyen og lokalt hos bedriften. Produktivitet, hastighet, kostnadseffektivitet og kundetilfredshet er avhengig av evnen til samarbeid mellom systemer, data og mennesker på arbeidsplassen. Likevel klarer ikke bedrifter å skape totalverdi av all dataen de samler.

Løsningen er integrasjonsplattformen Boomi. En integrasjonsplattform gjør at man blir endringsdyktig, men det åpner også for å strukturere og håndtere data på en ny og bedre måte som igjen kan brukes til strategiske beslutninger for bedriften. Plattformen kobler sammen flere applikasjoner, enheter og mennesker, og automatiserer flere forretningsprosesser enn noe annen integrasjonsplattform. Som en pioner når det gjelder å fremme intelligent bruk av data, er Boomi sin visjon å gjøre det raskt og enkelt for kunder å oppdage, administrere og orkestrere data mens de kobler sammen applikasjoner, prosesser, ting og mennesker for bedre og raskere forretningsresultater.

Hvis det vil skape produktivitet, kostnadseffektivitet og kundetilfredshet ved å integrere alle systemene, hvorfor har ikke din bedrift valgt å gjøre dette enda?

Ta kontakt med oss i Fieldata i dag og hør hvordan du og din bedrift kan ta et stort digitalt steg i riktig retning.