Vi sparker inn en åpen dør og melder at digital tømmekalender vil gjøre livet til alle renovasjnsansatte og kommuneinnbyggere enklere! Mange har valgt å gå over til en digital løsning, men fortsatt er det flere skeptikere der ute.

For alle som er i tvil: En digital tømmekalender er en universell løsning for alle (iallfall de aller fleste) innbyggerne i din kommune. Her kan man enkelt gjøre adressesøk, sette på varsel av tømmedag, gjøre utskrift av kalender med mer. Fortsatt usikker på om dette er for deg?

Her er 5 gode grunner til å velge digital tømmekalender:
1. 100% oppdatert informasjon i sanntid til enhver tid.
2. Brukervennlig søkefunksjon. Unngå spørsmål om hentetid og sted. Innbygger søker enkelt opp sin adresse.
3. Innbyggere kan velge å få varsling om tømmedag. Da misser du den aldri!
4. Den kutter papirforbruket. Mindre papirkalendere per innbygger sparer overraskende mye papir.
5. Mindre til ingen menneskelige feil.

Det er ingen grunn til at ikke alle kommuner skal ha digital tømmekalender i 2023 og vi kan hjelpe deg med dette inn i 2024. Fortsatt ikke overbevist? Ta kontakt så skal vi få hjulpet deg med det også 😉