Da er det straks juleferie!🎄 Vi har fått inn mange fine bidrag til vår julekonkurranse og har samlet svarene fra alle kanaler og trekt en vinner. Vinneren av årets julegave fra Fieldata er: Sykehusklovnene!

Sykehusklovnene er dedikerte scenekunstnere som bringer glede til barn på sykehus, skaper positive opplevelser og gir nødvendige pusterom i en krevende tid. Deres møter med barn og unge på sykehuset har vist seg å øke livsglede og mestring i en tøff hverdag. Foreldre merker en styrket selvfølelse hos barna, som igjen gir ekstra krefter.

Helsepersonell bekrefter at sykehusklovnene ikke bare bringer glede, men forbedrer også medisinske behandlinger ved å øke effektiviteten samt redusere behovet for beroligende midler. Forskning støtter også opp om at latter og glede har helsefordeler, som å redusere smerte, styrke immunforsvaret og minimere stress. Sykehusklovnene gjør en reell forskjell i helseomsorgen! 🤡❤️

Ønsker du å lese mer om arbeidet til sykehusklovnen og kanskje gi ditt eget bidrag? Besøk deres hjemmeside her: https://www.sykehusklovnene.no/bidra/